Bodemsanering

Bodemsanering

Van Kaathoven is specialist in bodemsanering en voert projecten uit in heel Zuid-Nederland. Denk aan het uitvoeren van bodemonderzoek, het zorgen voor milieukundige begeleiding, het ontgraven van het betreffende terrein, het verzorgen van het bijbehorende transport en het scheiden van de grond. We zijn ruimschoots gecertificeerd en hebben jarenlange kennis en ervaring die we graag voor onze klanten inzetten.

Alles in eigen beheer

Met gedegen bodemonderzoek bepalen we het soort sanering. Hechtgebonden asbest scheiden we bijvoorbeeld van de grond door te zeven. Een andere manier is het ontgraven van de verontreinigde grond. We voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer en beschikken over het benodigd materieel en transportmiddelen. Op deze manier weten we zeker dat de bodemsanering op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd.

Recycling

Een gedeelte van de verontreinigde grond reinigen we zelf op eigen locatie in Beek en Donk. Grondstromen die wij niet kunnen reinigen, worden aangeboden bij erkende bedrijven. Zo zorgen we ervoor dat er zo veel mogelijk wordt gerecycled en er niks achterblijft.

Certificering

  • BRL 7000
  • BRL 7500
  • ISO 9001
  • VCA **

“Wij streven naar optimaal hergebruik van vrijgekomen grond.”

Neem direct contact op
Vul hiernaast je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.