Van Kaathoven, kan naast  het slopen van gebouwen en het saneren van de bodem ook de uitvoering van grondwerken verzorgen zoals aanleg van wegen, erfverharding, natuurontwikkeling en aanleg van watergangen en sloten voor uw verzorgen. Als verlengstuk op een project, wordt vaak gebruik gemaakt van onze kennis en kunde op dit gebied van grondverzet en aanleg van infrastructuur. Hierbij is de kennis aanwezig om een totaal concept te realiseren van ontwerp tot aanleg.

Voor het realiseren van grondwerk zit meestal leverantie in van bouwstoffen en/of zand. Door het inplannen van eigen transport middelen kunnen wij dit op de gewenste tijdstip leveren.
Hierbij kan het gaan om menggranulaat, betongranulaat, straatzand, drainagezand, lavakorrels, metselzand, teelaarde etc.

Om zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk te kunnen werken hebben we tevens onze rupskranen voorzien van een 3D gps systeem van Trimble  zodat de machinist vanuit zijn cabine de werkzaamheden kan uitvoeren.

Hierdoor brengt Van Kaathoven tot een goede partner voor het uitvoeren van een project in een bouwteam verband. Van Kaathoven heeft alle kennis in huis om sloopwerken, eventueel bodemsanering, grondwerk voor nieuwbouw en de aanleg van de infrastructuur te realiseren. benodigde machines en transportmiddelen hebben we in eigen huis.

rsz_315d30a3-6242-4941-b9b2-991574200ccersz_img_2063rsz_cb45bd46-fd22-41f2-bdf3-d1ebf7d217dbIMG_1911

© 2019 Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV I Algemene Leveringsvoorwaarden I Webdesign by: Björn Ontwerp I Uw grafische totaalpartner!