Bij een bodemsanering doen opdrachtgevers vaak een beroep op de kennis van Van Kaathoven. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring,  hebben wij de afgelopen jaren voor publieke en private opdrachtgevers totaaloplossingen aangedragen voor de uitvoering van bodemsanering. Om de bodemsanering goed te laten verlopen heeft Van Kaathoven in eigen beheer de beschikbaarheid over benodigde materieel en transportmiddelen. Van Kaathoven is volledig op de hoogte van de complexe regelgeving, vergunningskaders, afvalnormen en de vereiste arbeidshygiënische voorzieningen.

Alle met bodemsanering gepaard gaande werkzaamheden, voeren wij geheel in eigen beheer uit. Denk hierbij aan het uitvoeren van bodemonderzoek, zorgen voor milieukundige begeleiding, ontgraven van het betreffende terrein, het verzorgen van het bijbehorende transport en het scheiden van de grond. Daarnaast kunnen wij bodemonderzoek in het voor traject voor u verzorgen. Wij wijzen u graag op het feit dat Van Kaathoven een specialist is in het scheiden en saneren van asbesthoudende grond. We zijn gecertificeert om hechtgebonden asbesthoudende grond op locatie te zeven.
Een ander veelvoorkomende bodemsanering in onze regio is het aanwezig zijn van zinkassen en asbest in de bodem. Vroeger waren dit goede en goedkope oplossingen om een pad of toegangsweg te verharden.

Dankzij onze flexibiliteit en veelzijdigheid zijn wij als enkelvoudige opdrachtnemer in staat u een snelle en goedkope oplossing te bieden.

 

© 2019 Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV I Algemene Leveringsvoorwaarden I Webdesign by: Björn Ontwerp I Uw grafische totaalpartner!