Dat totaalsloop / afbraak van gebouwen meer is dan alleen het neerhalen van gebouwen, mag algemeen bekend zijn. Door aangescherpte milieu- en veiligheidseisen, is slopen  vandaag de dag veeleer een kwestie van selectief demonteren, vakkundig ontmantelen en het verwijderen van onderdelen en/of materialen. Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V., heeft zich hierin vergaand gespecialiseerd.

Om het milieu zo min mogelijk te belasten, streeft Van Kaathoven naar een optimaal hergebruik van materialen. De grootste materialenstroom, het beton- en metselwerkpuin, verwerken wij met een breekinstallatie tot uiteenlopende granulaten. Alle werkzaamheden verrichten wij conform de geldende certificeringsnormen.

Omdat iedere omgeving en elk werkterrein anders is, worden ook aan het materiaal wisselende eisen gesteld. Van Kaathoven beschikt over een uitgebreid machinepark, waarmee wij elk karwei aankunnen. Het slopen / afbreken van woningen, varkensstallen, verzorgingshuizen, kantoren, bedrijfshallen, kazernes, flatgebouwen, kerken, stallen, tankstations, sluizen en industriële complexen is voor ons geen enkel probleem.

Als onderdeel van het sloopwerk, kan Van Kaathoven tevens asbest verwijderen. Wij pakken asbestsanering aan volgens een gedetailleerd werkplan dat de veiligheid op de werkplaats, hygiëne en bescherming van werknemers en de werkomgeving garandeert.

Door de jarenlange praktische ervaring op het gebied van sloopwerken / afbraakwerkzaamheden en asbestsaneringen kan Van Kaathoven u bijstaan met deskundig advies.

 

VanKaathoven-Sloopwerken3bannerDSC04651

© 2019 Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV I Algemene Leveringsvoorwaarden I Webdesign by: Björn Ontwerp I Uw grafische totaalpartner!