Dat totaalsloop / afbraak van gebouwen meer is dan alleen het neerhalen van gebouwen, mag algemeen bekend zijn. Door aangescherpte milieu- en veiligheidseisen, is slopen  vandaag de dag veeleer een kwestie van selectief demonteren, vakkundig ontmantelen en het verwijderen van onderdelen en/of materialen. Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V., heeft zich hierin vergaand gespecialiseerd.

Om het milieu zo min mogelijk te belasten, streeft Van Kaathoven naar een optimaal hergebruik van materialen. De grootste materialenstroom, het beton- en metselwerkpuin, verwerken wij met een breekinstallatie tot uiteenlopende granulaten. Alle werkzaamheden verrichten wij conform de geldende certificeringsnormen.

De sloop van utiliteitsbouw en zorg en onderwijs vraagt om een andere aanpak. Vaak heb je hier te maken met bewoners en gebruikers van de panden die nog in de omgeving leven of werken. Dit kunnen mensen zijn met een belemmering, waar rekening mee gehouden moet worden. Hierbij moet gedacht worden aan veilige transport routes. Plaatsen van extra afscheiding. Instrueren van medewerkers

Door de jarenlange praktische ervaring op het gebied van sloop van utiliteitsbouw zorg en onderwijs kunnen wij hier voor  u een goede partner zijn.

 

rsz_img_0982rsz_img_0987rsz_img_0990

© 2019 Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV I Algemene Leveringsvoorwaarden I Webdesign by: Björn Ontwerp I Uw grafische totaalpartner!