Sloop de crisis (Letterlijk en figuurlijk) Bespaar op sloopkosten.

Door efficiënt te werken; hierin zijn een 3-tal zaken belangrijk:

-Kennis
-Materieel
-Overleg met opdrachtgever

Kennis

Om snel en goedkoop sloopprojecten (sloop de crisis) te kunnen uitvoeren is kennis van zaken nodig. Hoe pak ik iets aan. Wat kan ik verwachten. Door jarenlange ervaring en uitvoering van vele sloopprojecten is dit ruim aanwezig binnen ons bedrijf. Daarnaast is asbest verwijderen een belangrijk onderdeel van de sloop.  Dit vraagt een goede coördinatie en samenwerking tijdens het verwijderen van het asbest. De manier van scheiden van afvalstromen en het vervolgens juist aanleveren aan de verwerker bespaart uiteindelijk kosten. We zijn in bezit van het certificaat BRL SVMS-007 (veiligslopen) waardoor je als klant kunt vertrouwen dat je met een bedrijf te maken hebt die kwaliteit en deskundigheid waarborgt.

Materieel

Zonder juiste machines en hulpstukken is goedkoop slopen onmogelijk. Laatste jaren hebben we daarom veel geïnvesteerd in duurzaam en innovatie. We hebben kranen met oil quick systeem waardoor snel gewisseld kan worden tussen hulpstukken. Hierdoor is het kiezen van juiste hulpstuk simpel geworden zonder slangen te wisselen. Wisselen van hulpstukken was voorheen toch 15 minuten werk wat nu in enkele seconden kan. Daarnaast bedenken we zelf en maken we in onze eigen werkplaats hulpstukken en hulpmiddelen om snel en veilig te kunnen werken.

Overleg met opdrachtgever

Om juiste keuzes te kunnen maken is goed overleg met opdrachtgever noodzakelijk. Wij kunnen in het voortraject helpen met de werkvoorbereiding, asbest inventarisatie, subsidies aanvragen. Indien tijdens de werkzaamheden wijzigingen ontstaan communiceren we duidelijk met opdrachtgever hoe hiermee om te gaan.

gratis-offerte-aanvragen v2

DSC04651DSC04634Hulpstukken

 

© 2019 Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV I Algemene Leveringsvoorwaarden I Webdesign by: Björn Ontwerp I Uw grafische totaalpartner!